2016-09-08 472 浏览
而家愈开愈多面包店Cafe,而其中依间系我经常帮衬既面包店,平时买都系买面包,见到都有意粉、甜品、饮品卖,今日lunch去左试下店铺范围唔算大,想揾位确实有点困难,点餐系自行到收银处落单,然后店员会比返张收据同震机钟提醒您去自取食物我叫左个Daily Set特选3.6牛乳炒蛋套餐,配咖啡奶茶,但我另加$10可配升级特饮,叫左杯冻宇治抹茶。日式叉烧汤意粉: 配有粟米粒,汤底系浓猪骨味,味道适中,意粉煮得好爽口,多士包好重蜜糖牛油味,口感外脆内软,滑蛋好香蛋味同入口即溶。宇治抺茶味道唔算好浓,加左十蚊好似贵左少少,令愿叫返普通饮品。整体上都几好味,但lunch以依个价钱就略贵左少少,如果平少少都仲会再黎既