2024-09-03 610 浏览
行到入呢度,感觉就好似去咗韩国咁,室外位置系韩式街头布帐马车,室内空间感大、座位亦好濶落,墙上有很多手绘画,加上播放著k-pop音乐好有feel。餐厅由韩国人主理,用QR code落单,菜单多选择,有图睇好方便,下单后上菜速度快,服务也不错。🔶酱油虾(连饭)酱油虾有7 只,每只都好大只肥美,酱油汁调味唔会过咸又腌得好入味,虾肉鲜甜富弹性,连埋虾头嘅膏送饭一流🤩🔶甜辣炸鸡+香肠年糕串(半份)韩国炸鸡咁出名一定要试吓,炸鸡很香脆,做到皮脆肉嫩,淋上甜辣酱更滋味, 再配上一串香肠年糕,香肠几香口年糕烟靭。🔶Bingo 特制沙律🥗估唔到呢个沙律咁大份,底下放满羽衣甘蓝、沙律菜等,中间层有粟米梨蓉,增加甜味,最上面就是炒香过的菇类,成个沙律好丰富好清新。🔶原味韩式炒年糕年糕份量好多质地好烟韧,鱼糕吸尽个酱汁精华,韩式拉面配酱汁辣辣地好惹味,呢个一定一定要趁热食。🔷Mango Smoothies🔷Tangerine 🍊 Smoothie 两杯饮品都好靓,很消暑解渴。

🔶酱油虾(连饭)

🔶甜辣炸鸡+香肠年糕串(半份)

🔶Bingo 特制沙律🥗

🔶原味韩式炒年糕

🔷Mango Smoothies
🔷Tangerine 🍊 Smoothie
两杯饮品都好靓,很消暑解渴。
2024-08-29
午餐
  • 甜辣炸鸡 + 香肠年糕串 (半份)