2022-04-14 1382 浏览
呢间位于德士古道麦当劳后面嘅一间韩国小店, 虽然舖面细细, 但系佢嘅炸鸡真系呢间舖嘅主打, 净系炸鸡都有七款比你拣, 有净系炸鸡, 烧鸡, 辣味炸鸡, 香葱炸鸡, 酱油炸鸡等。。。 之前试过腌酱辣味炸鸡, 同埋原味炸鸡, 两个都好好食! 我比较钟意食辣, 所以觉得佢嘅腌酱辣味炸鸡好好食 有啲款仲有半只或者一只比你拣。每次叫嘢食都会有一碟腌酸萝卜, 泡菜跟比你, 泡菜好好食, 可能外卖关系, 但份量比较少。呢个就系原味炸鸡, 佢嘅粉浆唔系好厚, 炸到啱啱好,热辣辣的, 鸡肉仲有好多肉汁我好钟意食年糕𠮶种烟烟韧韧嘅感觉, 所以叫咗呢个 芝士泡菜炒辣年糕 啲芝士可以拉丝拉得好长㗎份量都好多!呢个炸韭菜饺普通咗啲, 冇乜特别叫咗个紫菜饭卷, 因为怕唔够饱, 但系呢个紫菜饭卷就麻麻喇, 比起出面买𠮶啲差咗少少, 不过35蚊咁嘅价钱仲想点
有啲款仲有半只或者一只比你拣。

啲芝士可以拉丝拉得好长㗎
份量都好多!

呢个炸韭菜饺普通咗啲, 冇乜特别

2022-04-14