几年前已经有食过Bingo & Cook~ 今次想食韩国嘢之际 见到佢有新分店就去食 谂住新舖应该唔洗排队🤣佢有两个门口 咁我就系经一个好似隧道咁嘅位 转左再行过啲就见到 或者可以跟我下面啲相🤪不过无谂过夏天咁热都有人坐出面😂 (入面仲有啲位) 但听到好多坐出面嘅都系韩国人我地两条友食唔到好多 所以净系嗌咗个50 cm韩式海鲜锅同埋泡菜炒饭泡菜炒饭就正常啦~ 估唔到入面有猪肉碎 同屋企自己炒个啲唔同 多啲泡菜更好😚50 cm韩式海鲜锅本身想嗌烧肉但系又惊食唔晒 就拣咗呢个海鲜锅 但出到嚟原来都好正入面有鲍鱼、成只蟹、虾、青口、蚬、鱿鱼全部都唔只两只 海鲜唔腥 无食到沙 虾嘅肉质系正常唔梅个汤愈煮愈浓海鲜味不过小心啲鱿鱼煮得耐就韧啦我加咗个面男朋友就加咗几次饭🥹想特别赞一赞个面 佢系类似沾面嘅粗度 可以煮佢十分钟都咁烟靭 仲要越煮越入味 真系好正🥹另外再嗌咗少少嘢饮整体环境坐得舒服 唔会因为你得两个人而俾细枱 我地系坐四个人位 特别一提! 啲侍应好多都系韩国人 仲要超helpful🥹 见到我较紧个炉大细就已经自动会过嚟帮手 又会帮人烧肉(隔离枱) 成个食饭体验几好~

泡菜炒饭

50cm韩式海鲜锅

50 cm韩式海鲜锅

入面有鲍鱼、成只蟹、虾、青口、蚬、鱿鱼
全部都唔只两只 海鲜唔腥 无食到沙 虾嘅肉质系正常唔梅
个汤愈煮愈浓海鲜味