2024-11-05
韩式奶油排骨锅(辣味)见好多台都有叫韩式奶油排骨锅,我地都叫黎试试,食落辣味十足,非常惹味。锅入面嘅排骨煮得非常入味软谂,奶油酱汁浓郁滑顺,辣味适中,唔会过于抢味,令排骨嘅鲜味更加突显。配上年糕同韩式粉丝,简直系一个完美嘅组合,食完之后令人好满足。-啖啖蟹肉千层面千层面嘅摆盘非常精致,每一层面皮都包住新鲜嘅蟹肉,口感层次分明。蟹肉嘅甜味同浓郁嘅乳酪酱结合得恰到好处,每一口都令人享受,真系唔可以错过!-幽灵来袭!士多啤梨朱古力窝夫最后当然要试试佢地嘅甜品啦~我地叫左一款万圣节特别推出嘅窝夫🎃 卖相非常吸睛,绝对睇得又食得😋 窝夫外脆内软,上面覆盖住厚厚嘅士多啤梨酱同朱古力酱,味道甜而不腻,非常适合作为餐后甜点😛-济洲柑橘乳酸梳打饮品方面我拣咗济洲柑橘乳酸梳打,一啖落去清新无比,酸酸甜甜,特别适合配合辣辣嘅食物,令整个用餐体验更加清爽。-恶鬼荆棘海提子沙冰呢款沙冰用咗新鲜提子制作,口感滑溜,绝对系消暑嘅最佳选择。提子嘅天然甜味同冰沙结合,令人忍不住想再尝多一口。
啖啖蟹肉千层面
幽灵来袭!士多啤梨朱古力窝夫