2023-09-06
「烧肉瘾」又黎啦🤣 呢到虽然唔系任食,但叫每一样都好好味😋温馨小提示:旺角分店系有自助沙律吧!记得要试【喜来泡菜】!喺系呢个世界我认为最好味😋既泡菜,一啖肉一啖泡菜真系好棒棒 ✌🏻喜来烤肉180g $158呢款系牛肉,真系五星级推荐呀!呢款系人气热选,入口即溶,好香牛肉味,配埋个烧肉酱油包你食到lamlam脷 👅 济洲五花肉 200g $ 180原先想叫喜来猪肉,但旺角店餐牌唔见有,所以试下呢款啦~肉同肥膏比例岩岩好!好Juicy💦包埋辣辣泡菜同新鲜生菜一齐放入口😍口感满满正到爆!蟹子紫菜饭团🍙$50落手落脚搓饭团!超好味😋搓成一个个小圆波,配埋附送既蛋黄沙律酱真系好好味参鸡汤 $125食到饱饱地饮返个汤消滞啦~鸡肉好嫩好清甜🌸原来汤底仲有少少糯米,食完成个人都暖粒粒🥰
喜来烤肉180g $158
济洲五花肉 200g $ 180