2022-09-26 138 浏览
近排海港城有间经常排队嘅韩式餐厅成为打卡热点🔥Terrace in seaside来自韩国,本身喺当地已经系唔少旅客的打卡圣地,未到香港水平如何?今日等我哋带大家去睇吓佢水平如何先!.分店位置好方便,位处尖沙咀海港城嘅海运大厦,食完饭可以同朋友上多两层对住过海Selfie返几张相📸.餐厅环境装修,我觉得算系走小清新、简约嘅风格,唔算话有啲咩好特色嘅地方可以拎嚟打卡,但系就会比到一种好亲切舒适嘅感觉食嘢既你。.今天我同朋友两位就食咗以下菜单🍝青酱大虾意粉🥢传统紫菜饭卷 🐣香脆芝士有骨半份🍍仲夏清甜菠萝忌廉三文治🍰士多啤梨提拉米苏蛋糕.当中既香脆芝士有骨炸鸡尤为出色外面酥脆香口、里面软嫩滑爽,外酥里嫩,一个字正!而呢间餐厅主打嘅韩式轻食之一既忌廉三文治味道都相当唔错.饮品方面,我哋就叫咗两杯🍍柑橘乳酪同🍊热情金菠萝沙冰。呢两杯嘢打卡都一流,但系饮落去我哋就会推荐饮菠萝沙冰,真系超好饮!

今天我同朋友两位就食咗以下菜单
青酱大虾意粉