2024-10-24
喺韩国🇰🇷超高人气炸鸡店🐣香港都有得食,呢间既炸鸡口味够特别,同埋用先焗后炸方式🔥,肉质够juicy💦外皮又够香脆🍗 반반치킨半半炸鸡(有骨) $238拣左青阳辣椒Maya味🌶️、疯狂蒜香味🧄,平时甜辣或者酱油味炸鸡食得多,第一次试青阳辣椒+美奶滋个,估唔到系咁夹😍美奶滋有青阳辣椒碎,甜中带酸同辣,配埋辣椒一齐食好开胃解腻👏🏻蒜香味外层有蜜糖同香蒜粒,够晒惹味😋鸡肉入味,佢地既炸鸡偏向似烤鸡,够哂多汁唔油腻💕高汁嘅半半炸鸡🍗🧀黑芝芝波(原味) $58成日睇韩国吃播啲人食芝士波波好正,一份有5粒🍡外层系麻糬波波口感,里面芝士非常拉丝,而且都好芝味😍记得要衬热食🔥🍙🐮牛肉紫菜饭卷 $68有10件,个馅好足料👍🏻而且牛都几入味,私心推食法可以点青阳辣椒美奶滋一齐食,更加正😋🍹西柚梳打 $28韩国好兴Ade🍹,有气所以饮落好清爽🫧,加埋西柚感觉就更加refresh ,啱晒配埋脆鸡食overall炸鸡食唔少,少不免会觉得无咁易有惊喜,但呢间真系有惊喜🤩先焗后炸令鸡更加好食,个辣椒美奶滋(一定要夹辣椒🌶️食❗️)更加令人眼前一亮,推荐
🍗 반반치킨半半炸鸡(有骨) $238
🧀黑芝芝波(原味) $58