2024-08-14 36 浏览
今日同同事去呢间一间韩式超市买零食,估唔到里面仲有唔少既韩式食物。岩哂,可以买埋晏昼试下。炸饺子👍👍👍5只饺子大大只,佢地都系即叫即炸,入到盒都系热辣辣。咬落去唔算油,皮脆之余里面又有肉汁,呢个几推荐。韩式鸡肉便当👍👍呢度有唔少便当选择,我今次就简左鸡肉。鸡汁甜甜地,好好𩠌饭,蛋卷亦都厚身实在,饭既份量好多,佢地用珍珠米好有诚意,一个女仔可能食唔哂,配菜同米量好足,食完好满足。泡菜👍👍👍因为我同事推介呢度既泡菜,所以另外追加左盒。我本身麻麻地泡菜,因为普遍都太酸食唔到D咩味,而呢间我几钟意,D泡菜既辣度同酸度都平衡,仲食到少少蔬菜既甜味,呢个细兜装但系份量都几多,几抵玩。呢间超市仲有唔少野食选择,见到有好多款既紫菜包饭同韩式食品,至于味道方面,呢度推荐大家过开黎行街入货就可以试下佢地既。#新世界韩国食品#泡菜#onlinestore#韩式超市

炸饺子👍👍👍

韩式鸡肉便当👍👍