2018-08-15 1025 浏览
呢排煲紧韩剧金秘书,搞到我好恨食韩国野,放工立即拉住朋友去我之前放工成日经过既韩国餐厅食,因为时间比较早,所以唔算多人,店内比较细,位同位中间得条好细既行,真系肥d都入唔到去,不过唔紧要,重点系食物!! 坐低一阵就立即比咗三碟前菜畀我哋, 我哋一边食前菜一边打开menu,都有几多选择waiter好想我地一坐低就落单,但我地简耐左dd,佢地行过来好几次,我有d唔自在,不过我地最后简左泡菜炒饭,牛肉炒粉丝同埋年糕饺子汤因为我唔太食得辣野,所以我只系食左小小泡菜炒饭,食落去唔太辣,唔算太浓味,味道适中,几好味!!牛肉炒粉丝开头都惊炒得好油,但事实又唔系,完全无食到成口油林林既感觉, 有饭又有粉丝食,唔错! 年糕饺子汤嘅饺子系泡菜饺子,唔算好大只,年糕都唔算好多,不过个汤几好饮,间唔中想食韩国嘢嚟,呢度都系一个几好嘅选择