今次要分享呢间我觉得系香港最好食既韩式炸鸡店😍 食过好多间韩国餐厅试过无数次炸鸡仍然觉得呢间做得最好食! 旺角分店逢星期三依家有炸鸡放题🤩🤩🤩 好想食炸鸡既记住趁星期三去啦! (可以用gulu攞定飞😆)🐣炸鸡放题 $158/person可以系1️⃣1️⃣款味道入面选择! 炸鸡真系新鲜炸起 热辣辣 炸粉唔会过厚 一咬超脆超香 入面既鸡好嫩好juicy 系好!juicy! 肉既比例好高 唔会得层粉/皮🥰 味道黎讲亦好多选择 每个口味都各有特色 又好够味😝⭐️推介口味:⚬ 招牌炸鸡🏅原味炸鸡配上芥末酱 ⚬ 初雪炸鸡🧀铺上好多好多既芝士粉 超浓芝士味 甜甜地既芝士味⚬ 芝辣初雪炸鸡🌶辣版既芝士味 比普通初雪更加惹味 食得辣既要试!⚬ MASTER CURRY FRIED CHICKEN🥘铺上好多好多既咖喱粉 好浓咖喱味 偏重口味⚬ 蒜香酱油炸鸡🧄香蒜同埋酱油永远都咁夹 呢款唔系用调味粉 所以蒜香酱油味更加入味 酱油带啲甜味 好香*四人同行仲会送指定主食架!—————————————————————😋 味道评分: 9.2/10🥳环境评分: 7.3/10🤑性价比: 9.3/10🤩回头度: 9.5/10———

🐣炸鸡放题 $158/person

⭐️推介口味:

⚬ 招牌炸鸡🏅
原味炸鸡配上芥末酱

⚬ 初雪炸鸡🧀
铺上好多好多既芝士粉 超浓芝士味 甜甜地既芝士味

⚬ 芝辣初雪炸鸡🌶
辣版既芝士味 比普通初雪更加惹味 食得辣既要试!

⚬ MASTER CURRY FRIED CHICKEN🥘
铺上好多好多既咖喱粉 好浓咖喱味 偏重口味

⚬ 蒜香酱油炸鸡🧄
炸鸡

*四人同行仲会送指定主食架!
—————————————————————
😋 味道评分: 9.2/10