2023-06-28
FOLLOW: @eatgoodwest.sin#韩式炸鸡pizza西餐厅Pizza Maru一向大排长龙 今次终于食到啦~🍴Caesar Salad ($113)不过不失~同平时其他餐厅差唔多水准🍴Maru紫苏炸鱿鱼圈 ($93)呢个鱿鱼圈比较厚粉 不过食落唔会好腻 加埋佢地配上嘅椰菜一齐食几好食👍🏻🍴半半炸鸡 ($223/12pcs)今次拣左:🍗蒜香甜辣秘制炸鸡对我呢个食唔到辣嘅人黎讲 我觉得食一旧岩岩好 再食多旧就会比较辣 不过调味唔错 唔好太咸太浓味🍗蜂蜜牛油秘制炸鸡我觉得蜂蜜牛油好香好似#韩国薯片味🤣同埋唔知点解好似有啲粟米味🤣佢地嘅炸鸡几好食😋好juicy好滑~希望下次食到芝士味🧀️今次去到佢地已经卖晒🥲🍴芝心Maru大哥Pizza(双芝边底)($176+$42)呢个Pizza好韩式好惹味😋食食下发现佢地嘅鸡肉原来系辣嘅🤣不过成个配搭都几唔错嘅🍕💰:人均$150-200🍽️ 食物:🌕🌕🌕🌑🌑🥂 饮品:NA👩🏻🍳 环境:🌕🌕🌗🌑🌑💯CP值:🌕🌕🌕🌑🌑✅回头率:🌕🌕🌑🌑🌑Overall: ⭐️⭐️⭐️ (out of ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)📍Pizza Maru@pizzamaruhk 地址:荃
#韩式炸鸡pizza西餐厅
Pizza Maru一向大排长龙 今次终于食到啦~
🍴Caesar Salad ($113)
不过不失~同平时其他餐厅差唔多水准
🍴Maru紫苏炸鱿鱼圈 ($93)
🍴半半炸鸡 ($223/12pcs)
今次拣左:
🍗蒜香甜辣秘制炸鸡
🍗蜂蜜牛油秘制炸鸡
佢地嘅炸鸡几好食😋好juicy好滑~
希望下次食到芝士味🧀️今次去到佢地已经卖晒🥲
#eatgoodwestsin_korean
#eatgoodwestsin_kowloon
#荃湾好去处
——————————————-
#tsuenwan #eatgoodwestsin #hongkong #hk #hongkongfoodie #hongkongfood #hongkongfoodblogger #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #852food #852 #tsimshatsui #hkisland #hongkongisland #kowloon #cwb #hkig #hkrestuarant #hkig #pizza #hkpizza #pizzamaru