2023-07-01
13/6/2023好耐冇帮衬 喜来稀肉,想当年喺尖沙咀要等成粒钟都照等🤪🤪 之后就开始越来越多韩式烧烤餐厅涌入香港,我都少咗帮衬喜来稀肉了。喜来稀肉比我最大印象系kimchi好食、牛肉肉大块又吾贵。现在d前菜可以自己出去任拎(虽然好多食店都可以任refill , 但系自己攞𠮶种感觉又有啲唔同。自己钟意食边款可以攞多啲)以前冇炉边蛋,现在有。以前最钟意食佢嘅牛肉眼,size 大厚身都系$150 ,现在都系$158 , 都size 大、但薄身咗🫠🫠 猪五花有2条,但又系比较薄身,我都系钟意食厚切多啲😝牛护心肉都几好食,牛味好浓。旺角分店地方大、坐位多。(但地下有少少滑,要行得比较小心)service 都几好,后生仔多,有讲中文的、亦有讲韩文的。
牛肉眼