炸鸡瘾又来了🤣真系久不久就会心血来潮,想食韩式炸鸡今日就相约友人黎旺角韩烧,再黎止下炸鸡瘾🤭🤭韩烧既特点就系好多细碟前菜,除左沙律之外,生菜、萝卜、泡菜、甚至炉边蛋同芝士都可以无限refill😍韩式红虾$98 好大只,啖啖肉❣️猪皮烤到柔软带少少烟韧既口感,每啖都系骨胶原,想脆身干身少少就再烧多一烧~烧完金黄色带少少焦边 睇见都想食多两块巨无霸既份量既牛肋骨先由餐厅以秘制酱料腌好,再配上一只红虾牛肋骨入口牛味香浓,唔需要再加任何特别调味已经相当入味~肉质软腍,系我今餐最爱之烧肉🥰推介同行友人就最爱呢个厚切五花腩,烧好后轻轻沾少少盐食已经好好食五花腩包生菜加泡菜一齐食好岩我胃口🥰特别一提,炉边蛋内有些少泡菜,芝士拉丝配上炉边蛋,好邪恶但系系好幸福既滋味🥰芝士同蛋我都忍唔住refill两次炸鸡第一口咬落去,「卡嚓」绝对无因为外层既甜辣酱汁令到外皮变腍,仲系脆身架☺️ 个人最爱就系甜身既炸鸡,无骨就好适合我~钟意啖啖肉餐厅室内装修好有韩风,座位宽敞坐得几舒服起,久不久如果韩烧瘾或者炸鸡瘾都会再黎食
炸鸡瘾又来了🤣真系久不久就会心血来潮,想食韩式炸鸡

今日就相约友人黎旺角韩烧,再黎止下炸鸡瘾🤭🤭

韩式红虾$98 好大只,啖啖肉❣️

韩式猪皮配炒芝麻

巨无霸既份量既牛肋骨先由餐厅以秘制酱料腌好,再配上一只红虾
特级牛肋骨

五花腩包生菜加泡菜一齐食好岩我胃口🥰

炸鸡第一口咬落去,「卡嚓」

2023-02-13
韩式猪皮配炒芝麻