2017-12-22 342 浏览
一大班朋友食饭,其中一个选择就系韩烧,因为韩烧通常都有大台,坐得舒服,,又可以慢慢食, 其间大家可以倾下计,交流下大家既近况。 基于以前黎过,觉得食物既质素可以,环境又舒适,所以今次我地都简韩家庄。食物种类好多,所有既肉类都十分之齐,对我依D钟意食肉既人可以话系PERFECT!!!另外仲有其他蔬菜,海鲜可以烧TIM。有2种肉要特别推介!!!第一就系梅花肉啦!!脂肪同肉既比例岩岩好,食落口非常之香,而且口感亦都好好,唔似其他肉会好淋,E只梅花肉好有咬口。另一个就系牛仔骨!!!!而佢既牛仔骨已经帮你腌左,食落甜甜地,又充满牛味,非常好食!!!除此之外,仲有其他既小食同熟食可以选择架!!另外仲有鱼生,沙律,可以满足又想食韩烧,又想食鱼生既朋友。食到饱饱,仲有生果同甜品可以食!!虽然种类唔系好多,但系其实都已经好足够,味道亦都唔错!!

除此之外,仲有其他既小食同熟食可以选择架!!

另外仲有鱼生,沙律,可以满足又想食韩烧,又想食鱼生既朋友。