韩牛日韩极上套餐🔥三款肉分别系庆州韩牛前腿肉、宫崎A5和牛肉眼盖、宫崎A5和牛三角腩,每款嘅肉质味道都好唔同,韩牛虽然脂肪冇咁多,但系肉质比较弹牙而且重肉味,三角腩脂肪最多,咬落去啖啖油香,肉眼盖就介乎两者之间,肉嫩细腻🥩另外单点咗宫崎A4和牛肩肉,见到网纹嘅油花就知一定好好食,大部分单点嘅肉都有50g/100g拣,几有灵活性👍牛舌套餐会包饭同埋汤,个韩式牛肉杂菜汤可以转做粟米椰菜丝沙律,而加钱可以将白饭转做温泉蛋紫菜饭,觉得系值得转嘅,依个温泉蛋加紫菜送饭嘅配搭基本上冇得输!依间烧肉店系先落单畀钱,然后等列车送餐过嚟,不时见住有大大架列车经过都几得意,虽然依度好多野都系自助,但系侍应都会主动过嚟换网,一人一个炉,不论系同朋友食定系自己一个食都OK~
韩牛日韩极上套餐🔥

牛舌