2024-02-28 46 浏览
🐮韩牛都有出世纸⁉️Galbi 高级韩牛店位于尖沙咀,仲要超级大,有8000尺‼️呢到除左韩牛系直接由韩国入口,连店员都系讲韩文,好多食客都系韩国人就知真系地道又有质素💪🏻🥬前菜款式多到令我震惊,无限refill,食前菜都饱🙉有泡菜、蛋卷、莲藕、水泡菜⋯⋯最劲系有辣酱蟹🦀任食,呢样已经值回票价。最推荐食特选牛肋骨肉🐮成条牛肋骨都用左蜂蜜腌制。唔洗惊自己烧得唔好,因为呢到嘅店员会帮手烧,等食就得🤗牛肉嘅肉质好嫩口,咸咸甜甜咁,好好食。当然,嚟呢度一定要食韩牛,每一碟韩牛都会跟一个QR Code,扫入去可以见到牛既等级同生日,品质保证。所有韩牛都冇特别调味,真系食佢原本鲜味,配搭埋洋葱一齐食,一啲都唔油腻🤗呢度仲有几间贵宾房,同朋友一齐嚟gathering,饮住啤酒食韩牛系一个几好嘅选选。
🐮韩牛都有出世纸⁉️

🥬前菜