2017-11-11 2905 浏览
第一次来呢间餐厅系同事嘅啡well饭 间餐厅侍应都系韩国人只能用英文沟通 睇落好正宗咁 我哋10几廿个人仲可以包咗间VIP房 正其实我本人妈妈地韩国菜但系同事钟意咪一齐去试 可能佢啲嘢太正宗 平时食开嘅韩国嘢都比较港式口味 我觉得今次麻麻地适合我嘅胃口个牛肉石锅饭啲肉小到呢⋯⋯应该得饭面3分一左右 仲要全部系牛肉丝 不过佢铺都好似好多咁 芽菜同埋其他嘢嘅比例比较多 我𠮶排又唔舒服唔可以食辣 只系落咗小小辣将去加啲味 基本上成个饭系淡茂茂完全一啲味都冇 系靠果兜仔辣酱令个饭有味道牛肉石锅饭仲系推介菜式添同事叫咗个芝士辣酱鸡 我试咗都觉得麻麻 种味唔知点讲总之我唔钟意啦 又唔系辣 系有啲好韩式嘅味道嘅酱痴左系鸡上面

牛肉石锅饭仲系推介菜式添

2017-11-07