2022-07-03
🇰🇷韩国Bingo&Cook喺旺角新开左一间热狗舖🤩 本身好钟意kpop同韩国嘢食嘅我比佢吸引咗😆 佢哋系一间外卖店冇堂食,但价钱相对平好多❣️而且热狗系即场制作所以好新鲜好脆😍🔸1热狗🌭️+1冬甩🍩+1饮品=$78‼️🌭双重芝士拉丝芝士控必试🤤 里面系cheddar + mozzarella 2种芝士,芝士极多极浓,完全可以食得出呢两种芝士,啖啖拉丝,出面个包炸得好脆,仲可以自己加茄汁同honey mustard,咁就唔怕太漏👍🏻🌭芝薯拉丝表层布满薯仔粒粒,好香脆,里面系mozzarella,芝士香浓,薯仔配茄汁果然系绝配,所以我落咗好多茄汁一齐食🤣🌭Oreo冇谂过可以有咁嘅配搭,估唔到又几好食😋 外面就系平时食cereal𠮶啲朱古力脆脆,里面系mozzarella,咸咸地嘅芝士再加甜甜嘅Oreo,个口感几特别😚🍩伯爵茶味我觉得雪冻咗更加好食🤤 伯爵茶酱多到爆晒出嚟😍 伯爵茶味浓,茶味超出👍🏻🍩Oreo面包夹住好多cream同oreo🤤 啖啖都食到啲oreo,好正😋🍊柑橘碳酸水有成个橙系上面😆 好打卡able📸 饮落每啖都有好多果肉,好清甜,唔会好酸,系而家咁热嘅天气饮真系好解渴😝 饮完
🔸
1热狗🌭️+1冬甩🍩+1饮品=$78‼️
🌭双重芝士拉丝
🌭芝薯拉丝
🌭Oreo
🍩伯爵茶味
🍩Oreo
🍊柑橘碳酸水
有成个橙系上面😆 好打卡able📸 饮落每啖都有好多果肉,好清甜,唔会好酸,系而家咁热嘅天气饮真系好解渴😝 饮完仲可以食埋个橙😂