2022-06-22
今日同朋友行行下见到间舖名鸡妈哥韩国料理个名好吸引❗于是入去试下,店舖虽然细,但好有韩国Feel🇰🇷里面嘅装修好靓,店员仲好有礼貌😍我哋叫咗一个一人套餐,好低食‼️ 一人套餐无骨炸鸡, 蜂蜜芥末, 牛肉大酱汤, 韩国特色蛋卷紫菜明太子, 蓝天乳酸,蜂蜜柠檬茶🥰🥰无骨炸鸡热辣辣香喷喷,脆卜卜,仲配埋蜂蜜芥末好夹好好味,外脆内里嫩滑,正👍🏻 牛肉大酱汤,汤底好正.牛肉好嫩滑,仲有金菇同配料加埋饭一齐食超正🤩🤩大家一定要试下. 韩国特色蛋卷紫菜明太子,个样相当吸引🥰份量仲超大❗食落去仲层次分明.好嫩滑!好食到唔停得口😍😍 蓝天乳酸好靓,饮落去好凉快.又唔会太甜,好好饮🍸蜂蜜柠檬茶.好冰冻,又唔会太涩,又唔会太甜.啱啱好!大家行过都去试下⭐⭐⭐⭐⭐
一人套餐