2023-06-19
Dodam Chicken系观塘附近上堂,行过亚太中心就见到 Dodam Chicken系观塘有分店,就搭䢂上3/F系外边睇餐厅空间环境舒适和宽敞,去到职员开就立刻安排座位比我地入坐,由于餐厅不是用QR Code落单,需要时间等待职员过来下单三重芝士脆鸡一上枱就闻到好浓郁嘅芝士味,放喺铁板上仲有滋 滋 声,职员提示铁板比较热要小心,由于芝士系炸鸡底,需要用叉和夹将芝士捞埋鸡一起食,食落又几Juice,浓郁的芝士再加上炸鸡,中间农夫包用剪刀剪开配合埋芝士一起食,食落好有罪恶感。照烧汁焗鱿鱼🦑原条的鱿鱼食得好饱,食落唔会系好硬口,系烟靭的口感。不过食之前都好用铰剪再剪开,方便食用。整体不错👍🏻Yuja yogurt smoothie饮落好似系好重柚子茶的沙冰,不会饮落去好似饮紧水咁🫶🏻
三重芝士脆鸡
照烧汁焗鱿鱼🦑
Yuja yogurt smoothie
饮落好似系好重柚子茶的沙冰,不会饮落去好似饮紧水咁🫶🏻
Yuja yogurt smoothie
照烧汁焗鱿鱼🦑