2023-09-19
今日难得老公放假👨👩👧👦,但岀面又落两,好彩俾我揾倒间韩烧亲子餐厅,可以满足我老公既韩烧瘾,又可以帮我两个女室内尽情放电。👭一入去,我觉得自己去左playhouse多过餐厅😂餐厅内播放既系个个小朋友都耳熟能详嘅英文儿歌,我两个女见倒个波波池劲开心!🥩肉类方面,我哋分别order咗葱蒜牛五花🐮、韩牛前胸肉🐮、炑八秘制猪肉盘🐷同埋韩国鳗鱼半份🐟,各款都食得岀系靓肉,我自己就最钟意葱蒜牛五花同埋韩国鳗鱼。另外,值得大赞嘅系佢哋嘅儿童餐:👧🏻👧🏻🐝蜜蜂嗡嗡小跑车🐝我两个女都劲钟意果两大件蜜蜂造型嘅寿司😆,争住食,小跑车上,仲有新鲜沙律菜,薯条,同埋三件炸鸡🐔,鸡切到一口size,小朋友食得好方便👍🏻👑幸福的公主城堡套餐👑用滑蛋整左条韩国公主裙,细女离远见倒已经双眼发光✨🤩,滑蛋下系有饭,旁边就有甘笋同埋薯仔,咁俾小朋友食之前,父母当然会试吓味先啦,我食过,唔会落好多调味,份量刚刚好👍🏻餐饮方面,我哋order左青柠梳打🍹、蓝橙奶昔🍹、甜蜜士多啤梨香蕉奶昔🍹(跟公主城堡餐),两杯奶昔都饮到啖啖果肉,甜度刚好,而青榨梳打系有原粒青柠响入面,食韩烧食到㷫烚烚,饮一啖真系爽爆!❤️真心推介呢间亲子
另外,值得大赞嘅系佢哋嘅儿童餐:👧🏻👧🏻
🐝蜜蜂嗡嗡小跑车🐝
👑幸福的公主城堡套餐👑
❤️真心推介呢间亲子餐厅,如果有三五知己想聚餐倾吓偈而有小朋友,黎呢度就啱晒,小朋友可以尽情放电之余,大人又可以尽情倾偈。
佢除咗波波池之外,仲有煮饭仔,砌巨型积木,另外仲有一啲俾一岁以下BB既玩具,我觉得真系可以媲美playhouse!👍🏻👍🏻
韩牛前胸肉
🐝蜜蜂嗡嗡小跑车🐝