Hello 大家好,又系我地Hkfunlife小编分享好餐厅既时间啦 实在好耐无去旅行,突然好想食韩烧。今日就揾左呢间韩国韩烧放题餐厅试下。呢间餐厅位于北角和富道20-36号明晖大厦1楼,叫做高丽轩韩国料理。呢间其实系尖沙咀人气韩烧料理放题高丽轩韩国料理既北角新店。我地到达餐厅后,等几分钟便可入座。埋到枱见到餐具清洁,同埋最紧要系抽气做得好足,唔会烟雾弥漫,环境舒适。坐低之后,店员说明点餐步骤,只要扫一扫QR code就可以落单,方便客人点餐及追加,非常简单方便。宜家任食放题的价钱,星期一至四成人$268位, 星期五$288位。而每人加$68仲可以升级任食加拿大Prime 雪花牛、3A雪花牛、帆立贝、澳洲新鲜带子、法式羊架同红炆牛肋骨等等添,仲会送classic罗拔臣啫喱,而新张期内全单仲有九折优惠。太多野食喇,我地用左10分钟先谂好要嗌咩。负责楼面工作嘅店员友善好客,而且效率高。点餐后好快就上左韩国小食,跟住就系加拿大Prime 雪花牛,油花均混,烧完后相当香口。呢个澳洲带子同帆立贝好鲜甜,所以追加左几次。

呢间其实系尖沙咀人气韩烧料理放题高丽轩韩国料理既北角新店。

我地到达餐厅后,等几分钟便可入座。

加拿大PRIME雪花牛

呢个澳洲带子同帆立贝好鲜甜,所以追加左几次。

澳洲带子,帆立贝
2021-08-05