餐厅: 一鼎‧台式火鍋 (屯門時代廣場北翼)
资讯:

2024-10-22 1093 浏览
好耐未食过一人一锅嘅ʙᴜʟᴜʙᴜʟᴜ,终于可以成功自私食啦🤣 今次同👦🏻食豪啲啲,拣咗ᴛᴏᴘ3嘅澳洲ᴍ8纯和牛🐮+日本北海道四元豚🐷 都系一致认为完全对得住个价钱无得输💯扫ᴄᴏᴅᴇ点餐好方便📱重点一定系呢个餐先有嘅澳洲ᴍ8纯和牛,和牛口感好柔软,牛味香浓,入口即化实在超高质😍而日本北海道四元豚肥瘦均匀,口感就极丰富🥰 完全系十分推介💯 除咗肉类之外,其他配料一样做得好足👏🏻海鲜方面够新鲜🦞~ 就连鲍鱼同美颜花胶都有🤭 不过最深得我心嘅都系带子,好大粒而且又弹牙,仲要任食唔嬲😎剩系小食同前菜已经有成10几款、仲未计主食呢啲~ 真系斋望已经流哂口水了👀呢到仲有台式饮品添😛 我同👦🏻就拣咗芝士琥珀同芝士葡萄,奶盖劲厚超邪恶😈 根本就系大卖点🫶🏻最后最后一定要记得留肚食甜品😚暖暖嘅红枣桃胶芋圆糖水够养生🤪冻冰冰嘅软雪糕够滑好满足😌

扫ᴄᴏᴅᴇ点餐好方便📱

带子