2010-11-17 45 浏览
13-11-2010(Sat)因夜晚同男友去食buffet,所以要留肚,咁朝早就要食得轻型啲,男友提议食面包,唔…..好吖,落荃湾荃新天地呢间买啦,食完顺便去街市买𩠌.o黎到,见有唔同味o既麻糬星星,系红豆同蓝莓,于是买五个啦,因为平啲,$14.00五个,买两种味.然后买$8.00o既芝士鸡蛋多士同$9.50o既吉士号角.我o地行去隔离大家乐买o野饮就可以坐o系o个o度食啦.好,开餐lu,男友第一个食芝士鸡蛋多士,即刻大赞好食,佢外表系沾o左蛋汁,成金黄色,并由三片都系半块o既方包夹成,咁呢个当然系冻o左,我又食先,食到有芝士,之后原来有烚熟o既鸡蛋夹o系o度,口感丰富好味.味道: 4.75分麻糬星星,我先拣红豆o既o黎食,口感依然系外脆内烟韧咁得意,而内里o既红豆呢,唔系咁多.之后拣蓝莓,咬落去.咦?!都系红豆o黎o既?蓝莓呢?我睇睇张单,啊,全部都系红豆麻糬星星,唔该,冇晒蓝莓味就拎走个牌啦.味道: 4分最后系吉士号角,佢面上有朱古力,内里有吉士忌廉,唔太甜o既吉士忌廉好滑,面上o既朱古力都唔太甜但好浓,面包够软,都唔错.不过男友话佢o既吉士过甜.味道: 3.5分

味道: 4.75分

味道: 4分

味道: 3.5分
2010-11-13
外卖自取
$15.75 (早餐)