成日经过见到$25一个饭一直都想试吓,今日谂唔到食乜就一于食佢。咖喱鸡扒饭,本身20几蚊一个饭都唔会抱有乜嘢期望,估唔到可以有咁好嘅质素!饭粒算分明,鸡扒皮脆,肉耐左少少,咖喱汁都几辣,颓饭价钱黎讲,完全超班。左边系酥炸鸡粒,右边系酥炸鱿鱼。每款$35,几多,好香脆,粉唔厚,不过咸咗啲。同埋真系好热气🙈冻芋圆加$4仙草,好重嘅姜味,冬天食好正,味道唔会好甜,不过仙草嘅口感如果冇估错应该系凉粉黎,太爽口😂其实本身另外叫咗一个咖喱吉列猪扒饭,但系应该因为块猪扒系另外装起,所以老板唔记得放入去,变咗咖喱白饭🤦🏻‍♂️不过唔紧要都抵食,一定会再帮衬,变饭堂添👍🏻唔知下次同老板讲会唔会俾返块猪扒我呢

2020-12-10
10 分钟 (外卖自取)