2022-09-21 1336 浏览
又系收藏左系list 一段时间但未去试既餐厅之前yo-yo 生日,尝试walk-in 成功,lunch set 大概200-250hkd价位晚3-course 澳洲菜我地点左1)spicy carb pasta -佢地用晚系天使面,但做到意粉al dente 既口感,唔会过火,蟹用量多(肯定你每啖都食到蟹肉既量)同埋spicy 可以选择mild , medium , max ,可配合唔同客人既口味,我地三款都点左,mild 偏向低辣度,medium就岩岩好,同事讲max 会有苦味。2)我哋另点左继set 澳洲生蚝🦪试,是creamy 得黎微微海水味,自己就几钟意。3)至于个鸡就无中环个间咁好食,鸡既份量都大,但胸位少少干,配菜唔错系chickpea 同red kidney bean加埋菠菜一起整,酱汁都几衬呢几个配菜唔会太咸。我会比较建议大家点seafood type / pasta 呢二类食物,因为真系唔错。会再试
又系收藏左系list 一段时间但未去试既餐厅
我地点左