2013-12-18 8021 浏览
食物质素服务环境皆上选, 不过价钱都系!食物: 贵精不贵多, 最正系即开生蚝(两款), 虽然有时要等但都系长食长有。大部分质素ok, 但有少部分有壳碎同唔系太新鲜。每人前菜有个迷你鹅肝医甜筒甜品有橙味疏乎厘。其他都系西式为主, 如长脚蟹, 大虾, 青口, parma ham, 烧牛肉, 羊架等等, 甜品亦见精致, 唯中式选择较少。所有食物质素都好高, 无因为系自助餐就俾次档野。服务: 换碟快态度好有笑容够主动又识做, 我地自己影相佢识主动问我地驶唔驶帮我地影。环境: 非常舒适, 望住无敌夜景睇激光, 八人又有圆台兼自成一角(成间餐厅好似得两张, 要早订), 整体唔多人, 除生蚝高峰期会有两三人其余唔驶排队, 长食长有价钱: 此刻无价(其实系有人请)
食物质素服务环境皆上选, 不过价钱都系!

价钱: 此刻无价(其实系有人请)
题外话/补充资料: 要早订。心思思想再去, 十一月中订十二月中再食, 可能近圣诞, 已经无位!
2013-11-10
庆祝纪念