餐厅: BRICK LANE (中信大廈)
资讯:

黄鸭仔阔别香港10 年,今年又来探香港人,当然要凑热闹去影吓相打卡,可惜今年展期好短,只赶得切在倒数最后一天去影相 不过这天遇上了红色暴雨,只能留在中信大厦室内遥望鸭仔 影完相亦有点肚饿,经过 bricklane 好好彩有位,就食个英伦风午餐 前菜有 creamy甘荀汤和沙律原本 order 咗邪恶蟹盖加牛扒餐,但职员误会了,最后食咗朴实的肉眼扒,牛扒七成熟但肉质都唔会靱,油脂比例唔算高,薯蓉好香滑杂菌芝士意大利饭:好香的芝士味,risotto 煮得够淋够入味,份量看似不多但超级饱肚 食完叹杯靓咖啡 之后店员仲送咗一件栗子蛋糕俾我哋,味道少少淡但卖相都好靓
不过这天遇上了红色暴雨,只能留在中信大厦室内遥望鸭仔

前菜有 creamy甘荀汤和沙律

食完叹杯靓咖啡
之后店员仲送咗一件栗子蛋糕俾我哋,味道少少淡但卖相都好靓