Chicken Tikka 好香 charcoal 味(上次 New Punjab Club 𠮶个我反而觉得有啲 overwhelming 左有变咗吴刚师父食紧碳嘅感觉),鸡肉调味得好好,配菜既沙律酸微微可以清吓个味蕾,喺咁多浓味食物入面系好需要架Cheese Garlic naan 香口,加入芝士🧀食落更加松软,但系original 配搭咖喱就冇咁抢fo会比较夹啲~Railway Mutton curry,咖喱羊肉加入红辣椒、椰子同埋咖哩叶炖煮,食落唔系太辣而且羊肉嫩滑。Masala fries 估唔到薯条都有惊喜,厚身切薯加埋印式香料加持,好惹味食唔停口(但友人表示这个好辣,是日最辣)Coconut Lassi 同埋 Chota Hazry Masala Chai 都好好饮~但饮呢啲冇酒嘢嚟讲有啲贵,好似都系饮酒抵啲~啲 staff 都好 friendly 同耐心咁讲解各种食物,整体都系一个开心满意既夜晚。但是日最癫系 ⛈喺香港呢几日天气极度不稳定💨横风横雨(条裙都比风吹起就嚟襟住个头)咁上都去食饭,发现间野个厕所竟然系唔系舖头入面!要经过室内走去商场𠮶边 WHAAAAT!唯有坚持

啲 staff 都好 friendly 同耐心咁讲解各种食物,整体都系一个开心满意既夜晚。但是日最癫系 ⛈喺香港呢几日天气极度不稳定💨横风横雨(条裙都比风吹起就嚟襟住个头)咁上都去食饭,发现间野个厕所竟然系唔系舖头入面!要经过室内走去商场𠮶边 WHAAAAT!唯有坚持唔去厕所啰 lol,下次只可以拣个好天既日子过嚟~
2022-05-13