2023-01-17
🛫飞机餐都有free flow wine and pizza🍕 🍷 😋哈哈~我地仲未一齐飞呀!而系去左尖沙咀一间机舱做主题既餐厅🍴飞机窗真系好吸睛😝 见到机翼同云海☁️饮住酒同食pizza,成个感觉好chill生日🎂当月仲有雪糕吐司🍞送!!Free flow pizza 🍕and wine 🍷 $198有6款pizza,酒有3红2白,仲有3款beer 同3款juice🍊90分钟任叫!! Pizza系一大个上😂我地叫左大阪烧pizza, 蔬菜丝、木鱼碎、大阪酱等酱料,系有日本🇯🇵风味既意大利薄饼😋又几好味㖞!!值得一试~因为一叫就一大个pizza;建议多d人一齐黎,咁就可以试到多d口味!我就叫左杯白酒🍶同啤酒🍻饮,白酒揾左店员介绍甜d既一款☺️的确好岩我口味!而Beer就叫左Sapporo,食住pizza饮饮下就饮哂~朋友叫左杯橙汁,系鲜榨🍹架!!佢饮左3杯🤣美国🇺🇸牛扒配大虾及带子 $378牛扒叫左7成熟,但觉得太熟,配左烧汁,仲有大虾同带子,好丰富🧜美人鱼♀️丹麦吐司 (生日当月赠送)餐厅真系好sweet呀🥰有个咁靓既丹麦🇩🇰吐司送~入面松软,外层酥脆,牛油好香,上层有士多啤梨雪糕同埋彩
哈哈~我地仲未一齐飞呀!
而系去左尖沙咀一间机舱做主题既餐厅🍴
飞机窗真系好吸睛😝 见到机翼同云海
☁️饮住酒同食pizza,成个感觉好chill
生日🎂当月仲有雪糕吐司🍞送!!
美国🇺🇸牛扒配大虾及带子 $378
🧜美人鱼♀️丹麦吐司 (生日当月赠送)
餐厅真系好sweet呀🥰有个咁靓既丹麦🇩🇰吐司送~入面松软,外层酥脆,牛油好香,上层有士多啤梨雪糕同埋彩虹🌈雪糕,再加一条彩虹美人鱼,非常之少女心💓🥰 本身我都食到好饱,但系我又系咁食呢个甜品🤣好味!
🛫祝阁下旅途愉快🤭