2021-11-03 268 浏览
一到星期日, 无论系咩时段都比较难揾位~ 难得见都一间无咁多人排队, 又好肚饿就吾理三七廿一!!去攞飞既时候好奇怪, 职员叫我等一阵....我心谂你都系㩒一个制就有飞出黎, 仲要等啲咩? 终于等佢舞黎舞去舞完先肯俾飞我🤨好在佢后尾都叫我入先, 望一望又吾系full, 真心吾明啲安排叫左两个Lunch Set再加个薯条, 想食个 芝士香草酱龙虾配芦笋鲜宽面, 谁不知龙虾sold out, 咁就转左个 海胆牛油忌廉汁虾肉意粉 同埋 香草酱忌廉汁意瓜带子意粉~每个餐都跟一个餐包同汤或沙律, 餐包黎到系暖暖地又够软熟, 揸埋牛油岩岩好! 汤同沙律好普通....到意粉黎喇, 海胆牛油忌廉汁虾肉意粉 , 吾识形容, 只能讲系有虾肉既意粉香草酱忌廉汁意瓜带子意粉 <---尼个稍为好小小, 意瓜好青爽好食, 香草酱可以再突出啲, 反而觉得吾驶忌廉汁, 搅到成个意场粉都好漏, 同埋带子真系好失望, 吾系两边焦之余仲有腥味><最后食完个薯条都未到, 催左之后几分钟黎到, 一啲都吾脆, 好似吾够油温炸咁样, 当然食左一条之后炸炸淋埋单走人
2021-10-10