2023-03-26 12 浏览
今晚放工约咗朋友食饭,大家都想食串烧又想倾下计,上网揾到呢间酒吧餐厅有得食串烧又唔限时,仲系通宵营业👍🏻一于去食啦😆一入到去见到好大个电视同好大嘅酒柜,仲好多款嘅酒添。而隔离仲有镖机、桌球枱!见到餐牌,cocktail 同其他酒又唔贵,好想饮返杯,但系大家听日仲要返工,所以叫咗Mocktail: sour apple frozen,rose garden 。sour apple frozen 好靓,用一片片嘅青苹果围住中间青苹果沙冰。饮落酸酸甜甜,好香苹果味😋 Rose garden 好似冰蓝嘅海洋😍 酸酸甜甜带有一阵阵嘅玫瑰味☺️而串烧我地叫咗牛舌、羊架、烧茄子、鸡翼、一口牛、烟肉肠仔卷、牛仔骨。所有串烧都可以选择要唔要辣。每款都好味,而我个人最钟意嘅系牛舌、羊架、烧茄子同烟肉肠仔卷😋牛舌厚身又爽口!羊架肉质嫩又好香羊味 😍烧茄子好大件!上面铺满好多蒜,又有孜然粉好香又惹味😋!烟肉肠仔卷,真系绝配👍🏻咸香咸香😋另外,我地叫咗鳗鱼炒乌冬,除咗鳗鱼,入面仲有菇、菜,都好多料添。鳗鱼肥美而乌冬弹牙烟靭👍🏻😋呢间酒吧餐厅串烧几好味,同埋真系坐得舒服,好啱倾计chill 下,又冇限时👍🏻真系性价

Sour Apple Frozen  ,  Rose  Garden

羊架
烧茄子

鳗鱼炒乌冬

呢间酒吧餐厅串烧几好味,同埋真系坐得舒服,好啱倾计chill 下,又冇限时👍🏻真系性价比高!下次会再同朋友黎chill下呀😆
羊架
烧茄子