2024-08-05 1222 浏览
有冇人同我一样好钟意食串烧𠮶个氛围感!就算唔饮酒,叹杯梳打都觉得好鬼正!A bit noisy嘅音乐,可以尽情地吹水讲是非🤣呢间串烧店价钱算十分公道,就算位于港岛区区,价位同旺角𠮶啲都差唔多,所以我都成日嚟帮衬。孜然豚肉芫荽卷👉🏻见到豚肉中间芫荽嘅份量,就知道系芫荽迷不能错过!每一口都可以充分feel到芫荽味一下就冲上来,随后嘅孜然味紧随交缠,肥美嘅豚肉再增添少少油花香!蜜糖烧鸡中翼👉🏻鸡翼够晒肥美和大只!一咬开还会爆汁漏油真系劲吸引!想要惹味嘅还可以拣香辣鸡中翼。盐烧白鳝👉🏻白鳝肉质够厚够大条,所以食起嚟鱼油特别丰富,烧过嘅鱼皮特香脆💯川烧蒜蓉茄子 👉🏻茄子🍆无论去到边都一定要整返条!最钟意佢原条烧,识食一定系将一整片肉就成梳咁卷埋啲蒜蓉嚟食,辣辣地够晒香口!明太子鸡腿肉👉🏻劲多明太子酱,鸡髀肉又够滑,超好味!泰式猪颈肉👉🏻肥美得来好香口,点辣辣泰式酱,非常夹之余仲可以减低油腻感!明太子烧饭团➕蟹膏饭团👉🏻满满酱油酱汁嘅饭团,两边煎得香脆,上面淋满明太子和蟹膏酱,咸香感十足,饭焦好正好似薯片一样薄脆。甜奶牛油包👉🏻好鬼好食!烘过外脆内软,再加埋牛油同甜奶,够晒香甜!

明太子鸡腿肉👉🏻劲多明太子酱,鸡髀肉又够滑,超好味!

• 明太子鸡腿肉