2016-04-18 2642 浏览
好都食评都话呢度d野难食!不过我都系食完先至留意由收到楼下传单,到搭电梯上去,其实整个观感都唔差上到三楼,发觉d冷气都好冻,推门入去,有个伯伯走过来问我地几多位,我地问左价先,$158加一之后就安排我地去个卡位,今晚客人都几多,约有半个场坐满,去过好多放题,呢间既烤炉都几特别同干净,烤既方式都要有技巧,尽量唔好放系中间度烤,咁样烤会抢火,好易烧焦(呢d都系伯伯同我地讲既!)食物方面我就无影太多相,因个人本身比较少相机食先,食物种类都唔少,不过写既份量就来得唔足,出现好多任食店铺都常出现既问题,食物方面,刺身款式十分少,只得最最基本既刺身,例如三文鱼、八爪鱼、北寄贝、同甜虾咁刺身新鲜程度一般,可算是不过不失,除刺身外都仲有好多唔同款式既野食,猪牛羊一定会有,仲有d鱼类:龙脷鱼、多春鱼咁所有肉类近乎无经腌制,除非食物质十分理想,否则会几难食一如我所预料,牛肉肉质好实,我食左1-2件就放弃,羊肉同样好实,猪肉好d,不过就唔太新鲜,呢度只简单提供4款汁,芝麻汁、烤肉汁、沙爹汁同咪唔记得系咪油醋汁,基于食物本身一般,单只靠呢几款汁提升,似乎有所难度!寿司饭好大件,饭处理得未如理想,太湿。配料尚可
好都食评都话呢度d野难食!不过我都系食完先至留意
由收到楼下传单,到搭电梯上去,其实整个观感都唔差

我地问左价先,$158加一
之后就安排我地去个卡位,

今晚客人都几多,约有半个场坐满,

食物方面我就无影太多相,因个人本身比较少相机食先,
刺身新鲜程度一般,可算是不过不失,
所有肉类近乎无经腌制,除非食物质十分理想,否则会几难食
基于食物本身一般,单只靠呢几款汁提升,似乎有所难度!
寿司饭好大件,饭处理得未如理想,太湿。配料尚可。