2020-01-17 32 浏览
同个啲FIREND 放左学,都9 点几,行K11 附近想揾下食同倾下计。见到 La-neige个门口有枱客除了饮酒外有碟鸡翼好吸引。所以就入去坐低食啲野倾下计。叫左三碟食物:秘制鸡翼、蕃茄肉丸(本身想食辣肉肠,但无晒HAHA)、饺子。个鸡翼系几好食的,有点孜然烧烤味,但有其他香料,但惊喜在于口味刚刚好,唔会太咸,同时有少少辣,又够热。好快好个朋友食晒HAHA肉丸好够热,芝士味够,慢慢食住送下啤酒倾下计好舒服。自己友 香港手工啤:花味浓有质数。1664 唔洗讲啦HAHAHAHAHAH个场地上位置系地窂,但场地好干净,有飞镖玩既,重点系 无乜烟味!!!!!!!!对于我地呢啲唔食烟的朋友来讲,呢个点好重丫~~ 好似时候想揾个地方饮啲野,但都因为"烟味" 令我却步 。呢点值得赞既!!!!有包场开PARTY的PLAN 有贴心既系:我个电话无晒电,但呢到有借充电器,一啲都唔复习。好窝心呀HHAHAHA
肉丸好够热,芝士味够,慢慢食住送下啤酒倾下计好舒服。
自己友 香港手工啤:花味浓有质数。
1664 唔洗讲啦HAHAHAHAHAH
有包场开PARTY的PLAN
2020-01-16
$200 (宵夜)
  • 鸡翼