2019-03-29
8点钟左右到,Time Park Lounge未好多人。小猫几只。同男朋友已经食过饭,主要系黎饮两杯放松下,听闻除左创新鸡尾酒之外仲有唔少创意佐酒小吃。重点系呢度既装修非常特别,「时间的巨轮」「日落西山」「玫瑰列车」「英国火车月台」「大榭森林」「激情打碟」「逃出魔幻纪」…多种唔同既感觉。店员贴心咁安排左一个较空旷既位比我地。影起相黎都靓D。第一款小食系香辣海胆汁配三文鱼子豉油渍及阔条墨鱼$98一开始仲以为自己叫左杯唔知咩野饮,原来系小食。造型100分。而且系一个好新既组合。味道方面好辣,配合左佢「激情打碟」既感觉,虽然面头果堆草我麻麻地...以下呢款都系我好钟意既。低温慢煮半生牛叉烧配米型粉十足十中菜咁,有饭有肉。低温牛红通通,咬落嫩口滑溜,满满都系牛口。呢味比较无咁重口味,因为用左日本甜鼓油。不过份量有点多,饮酒黎讲未系想食咁多野。餐厅声称系有烧过既苹果汁。以上就系我同男朋友两个所叫既野食。当然有些就不作介绍了。始终口味既野人人有别。我地唔喜欢唔代表你地唔入得口。基于装修打卡我系好推荐大家到此一游的。但如果你系接受唔到新事物既就唔好黎了。
店员贴心咁安排左一个较空旷既位比我地。影起相黎都靓D。
味道方面好辣,配合左佢「激情打碟」既感觉,虽然面头果堆草我麻麻地... 以下呢款都系我好钟意既。
低温慢煮半生牛叉烧配米型粉
餐厅声称系有烧过既苹果汁。 以上就系我同男朋友两个所叫既野食。当然有些就不作介绍了。始终口味既野人人有别。
但如果你系接受唔到新事物既就唔好黎了。