2022-10-07
第一次特登喺OpenRice写食评,都估唔到喺写负评。本身谂住多一事不如少一事,但系条气就系唔顺,因为都唔系第一次。 一如既往收工嚟食饭,有个唔知系唔系老细嘅老伯长期都会喺餐厅打趸收银入单,脾性古怪,一是好热情,一时好似踩亲佢条尾咁,唔讲之前讲今日,正常落完餐,之后就好冇礼貌咁飞张单落我张枱度,我心谂算啦,依个阿伯平时都古古怪怪,之后食嘢期间更背住撞到我食紧野个餐盘,食过依间都明,佢地上餐会用餐盘装住野食上,我盘野食同杯野饮比佢撞到郁一郁,杯野差D倒冧。佢竟然若无其事,真系老到感觉唔到撞到后面? 定系扮唔知,留黎比你地估啦。可能你地会觉得好少事,咁都揾黎写,但喺今日嘅事只系冰山一角。唔想睇字海可以直接睇下面依段我唔理你喺老细定喺员工,我黎食饭唔系黎睇你面色做人,唔想做以你个老纪可以退休,唔好浪费你大厨嘅一番心机。公道讲我常日黎食都喺因为间餐厅好食,而唔系黎睇你脸色。
唔想睇字海可以直接睇下面依段