2019-05-11
皇牌2人套餐 $298秘制蒜蓉烧皇牌西非八头大虎虾或秘制蒜蓉烧招牌扇贝皇 我地叫左每款一样,大虎虾肉好鲜味,舖满秘制蒜蓉系面更惹味!面扇贝皇都好大只下,超多汁,唔会烧得太干身!秘制烧安格斯牛仔骨:有4件,咬落去肉身好嫩滑,烧得个味道唔错!秘制烧鲭鱼:鱼肉烧得很嫩滑,不过食时要小心有少许鱼骨,要慢慢食!如你想再浓味一点,可点埋个甜豉油,味道都几配搭!蒜蓉烧美国生蚝(2只): 味道软浓,滑lu lu 新鲜甜美,配上大堆蒜蓉系面增加口感!孜然烧鸡软骨(2串): 好嫩甜Q脆,配孜然味道食落口感变化多!清香脆肉瓜 (2串):一串有3件,好juicy , 食到爽爽声,好脆口!麻辣娃娃菜大蚬 (少辣)$88: 娃娃菜好香甜,大蚬都有好多只,大大只、已经叫左少辣但都觉得好辣,但愈食愈想食🤪烧豆卜 $18 (4件): 热辣辣即烧豆卜,唔会烧得太干身,本身淡左d 也可点酱汁一齐食!秘制鸡全翼 $44 (2只): 大大只鸡全翼,烧得刚好熟透,咬开藏著雪白既鸡肉,香口非常!+++++++++++++++如果大家喜欢💕我写既食评,麻烦比个❤️鼓励一下我,我会写更多更好既食评比大家!😊
秘制蒜蓉烧皇牌西非八头大虎虾或
秘制蒜蓉烧招牌扇贝皇