2013-04-22 14 浏览
同朋友买左团购去食,去之前都上黎呢到睇睇各位点评价,虽然唔买都买左了。睇完有哂心理准备去。去之前要早一日打去BOOK位,几好唔使等位,打左几次终于打到,接线个位员工真系""十分之有礼""就怪,语气差劲。算啦。BOOK左。当日去食,基本上唔虽要同佢地有太多接触,所以过程冇事,最后比钱就出事啦,佢同我讲团购唔用得WO。正确黎讲系一个比较有礼既姐姐黎收钱,我SHOW张团购比佢个时姐姐面有难色,我先知,佢叫我出去问著西装个女人,我一攞比个女人睇,佢望一望,唔出声行左去,态度恶劣,之后另一个男人同我讲要系BOOK位个时讲埋有团购先用到,所以今次用唔到。所以我呆左,其实我都系第一次去食,事前唔知道要讲有团购先用得,最后因为我有主动讲有团购而成为自己既问题。佢地系冇责任去提醒客人既。难道客人仲要比员工更清楚佢餐厅既野?最惨我当日去到攞位,你都提下我有冇买团购AR。

最惨我当日去到攞位,你都提下我有冇买团购AR。
用餐优惠
团购