2023-11-26
1. 餐厅职员服务态度非常差点单时,几样菜式都售罄,再问职员有咩菜式有,职员答:「你嗌𠮶几样嘢冇啰。」态度非常恶劣。我哋叫咗片皮鸭•鲍鱼•龙虾超值回馈宴,套餐有椰汁马豆糕,后尾上甜品时,职员声称椰汁马豆糕已售罄,要转咖啡糕或杏仁茶。 我哋一开始就已经点咗呢个餐,唔系应该已经留起比叫咗套餐嘅客人咩?点解会话卖哂?会预唔够份量?再者,我哋要求要同店长倾,职员讲:「你叫店长都冇用㗎啦!」咖啡糕同杏仁茶我哋真系唔啱食,问有冇红荳沙,职员再讲:「今日啲红荳沙唔靓,食咖啡糕啦!」呢啲究竟系咩态度?餐牌嘅嘢食货不对版,19:30嚟到已经有几样菜式话卖哂,食到最后竟然连餐嘅马荳糕都冇!个餐一早已经叫咗,竟然话卖哂,而且态度仲要咁差。2. 嘢食份量少又唔好食我哋今次一行9人,叫咗12人嘅片皮鸭•鲍鱼•龙虾超值回馈宴,原本谂住食唔哂就打包,点知我哋食完个餐,都完全唔觉得饱,之后再要散叫多2个饭同一个𩠌先顶到肚,佢个12人餐份量会唔会少得可怜⋯⋯个餐啲嘢食味道仲要好淡,个鸡丝羹仲要怪怪地味,真系饮唔落。中肯啲,散叫嘅嘢味道就还可以,但个餐就完全唔掂呀!总之今次体验非常差,请我去都唔会再去!
2. 嘢食份量少又唔好食
个餐啲嘢食味道仲要好淡,个鸡丝羹仲要怪怪地味,真系饮唔落。
中肯啲,散叫嘅嘢味道就还可以,但个餐就完全唔掂呀!
总之今次体验非常差,请我去都唔会再去!