2021-04-25
首先我明明订左8点钟4位,我7点55分同个reception 报到。之后有个男伙记走出黎叫台,叫左7,8张二人台,我同reception 讲,佢答我,啲台得二人,无大台。咁我地就继续等。企系我前面果个女仔都系4人台,但佢系walk in 拎飞。到大约8点10分,果个男伙记又出黎叫台,我前面果个女仔就同佢讲,话自己等左成个钟,然后果个男伙记就叫左张4人台,之后即刻俾左果个女仔😒我同reception 讲,我系订左8点架㖞,点解会俾左walk in 先?佢就话下一张到我😪之后又有另一个女伙记走出黎叫台,我话,我订左台,点解会俾左另一个客先?咁唔洗订台吧?之后个女伙记话,啊!唔好意思唔好意思!之后行走左😕👍🏻一等就等到8点半,个男伙记再出黎。我火都黎,同佢讲我订左8点,依家8点半,我企左系度超过半个钟,你入左个拎飞既客都唔放个订位客。一闹完,就有位。😮👍🏻之后仲好笑,我地一坐低,果个男伙记(系,又系佢)就问我地可唔可以让个卡位出黎,因为有group 8位既想坐得close d 倾计。两张卡位系背对背,咁样叫左方便啲🥴我唔理解。再者,我嬲到咁,我一坐低唔够两秒,你叫我起身?Short 左丫?😒
企系我前面果个女仔都系4人台,但佢系walk in 拎飞。
之后我当然都好不客气话,唔得㖞,我地想坐呢度㖞!
啲野食既味普普通通,口水鸡系唔差既👍🏻土豆丝系今餐最好食😅👍🏻干煸肥肠同普通炸大肠无分别👎🏻👎🏻
满心期望既毛血旺同酸菜鱼😕👎🏻👎🏻
我系一个唔食得辣既人🥴但呢餐🤢sorry~无惊喜,唔觉辣🤢只觉得辣椒还辣椒,𩠌还𩠌🥴🥴
咁既价钱,但咁既服务,咁既食物质素🤮
不可一,不可再☠️