2012-05-13 107 浏览
我地两人叫左3样野, 一杯大奶茶, 猪扒出前一丁, 红肠旦福面! ! 先黎左猪扒一丁, 个侍应系我地张单由22蚊改24蚊话猪扒出丁系24蚊,都无咩野, 但个面一食落去系福面味道而唔系出丁,梗系同佢理论啦!!比错野仲咩仲要加番我钱!! 跟住黎埋个福面之后先知有分别,但跟手就4-5个侍应黎一齐睇仲大声夹恶话果碗系丁面唔系福面!!完全觉得系我地扼佢个2蚊啰仲要个煮面师傅都出埋黎讲个一丁面同福面系一齐煮所以系福面味,系咪一齐煮关我鬼事咩....我只想食到一个丁面味道嘅丁面同一个福面啫 我地都系2碗面黎到先知道2碗面底有分别, 但2碗食落去都系福面味粉啰,原来分别在一碗福面味道但出丁面!!!猪扒黎到仲要得2旧大骨,得一截仔有肉食.已经火到黎,!!!!!!!!!!!!! 好啦食完埋单果位收银得3个数啫 ($13+$24+$17 ), 仲要计鬼死咁耐.....原来佢怀疑紧我地仲扼埋佢只蛋, 事原系我分左半只蛋比我另一半, 当时佢地黎围观时见到我2碗面都有蛋!!!咁都得!!!真系彩佢都傻,转身走人!! 唔会再去呢间野!!原本一个早餐食完火气十足!! 呢间野原本已经食左十几廿年,系旧式粥粉面档,以前系食

仲要个煮面师傅都出埋黎讲个一丁面同福面系一齐煮所以系福面味
真系彩佢都傻,转身走人!! 唔会再去呢间野!!

原本一个早餐食完火气十足!!
呢间野原本已经食左十几廿年,系旧式粥粉面档,以前系食完计碟埋单, 到刚刚今次去先改左写单已经迟啦仲要收银果个都唔信写单果个咁改黎仲咩丫!!
2012-05-12
$29 (早餐)