2021-02-22 140 浏览
饺子全部都系人手制造,每只都肥嘟嘟非常吸引! 除咗可以外卖汤饺同煎饺,仲可以买生饺返屋企自己煮,而且仲有九款口味俾你选择,每一盒可以双拼或者三拼!我就梗系一次过试多啲味道啦!🥟泡菜鲜肉饺呢个煎嚟食真系一流,里面肉同埋泡菜馅料分布好平均,泡菜有少少辣味,咬落去多汁🥟韮菜鲜肉饺韮菜味好香浓,而且同肉嘅比例刚刚好,唔多食韮菜嘅我都忍唔住试咗两只😋🥟芝士粟米鲜肉饺🧀煎完之后饺子外脆爆汁,里面嘅芝士仲要可以拉丝㗎,芷娸都食唔停口!🥟椰菜鲜肉饺咬落去里面有大量嘅椰菜,爸爸就最钟意啦!🥟咖喱鲜肉饺咖喱味好浓郁,香气扑鼻。饺子里面除咗肉同咖喱之外,加入左洋葱🧅食落去口感非常好!全部都非常足料,胀卜卜爆饀爆汁。 眨吓眼就自己食晒六只😋仲觉得未够喉❤️

🥟泡菜鲜肉饺
🥟韮菜鲜肉饺
🥟芝士粟米鲜肉饺🧀
🥟椰菜鲜肉饺
咬落去里面有大量嘅椰菜,爸爸就最钟意啦!
🥟咖喱鲜肉饺