2015-03-02 1122 浏览
大年初二 屋企人话去饮茶 本身谂住食好点就去左之前openrice排名榜入围既谭点心谂实冇死,应该好好味.但系却换来一肚气 唔知仲会唔会有一肚虫 果日差唔多叫晒点心纸上既点心第一样黎到既系烧卖 结果搞到成餐冇胃口同反胃!点解?因为成笼都系生既!到左差唔多食晒我家姐先发现系生既之前都冇留意 .我老豆仲已经成粒食左 同枱仲有老人家系度.有冇搞错 煮熟食物系最基本既事我宁愿难食都唔要食生既猪肉. 当我地话比个待应知果阵佢就急急脚换番两笼比我地 心谂其实搞到咁都唔会再食你呢度既烧卖。之后上果啲我格硬塞落个口度废事剩咁多野食,不过真系好想呕,个口好似有啲猪肉既腥味,劲反胃本来都冇谂过开account写食评,但系今次真系好难忍,有咩可能会咁离谱,旧猪肉生到唔可以再生。买单果阵同个收银讲番就净系识讲唔好意思一啲歉意都冇,番到屋企我老豆仲肚泻。真系又散财又伤身。冇下次,加上其实只系卖相好睇,味道同普通酒楼冇分别,但系就贵成倍,值唔值真系自己衡量喇

烧卖
题外话/补充资料: 成餐忍住唔反枱,今生难忘,从未试过. 有图有真相 绝对属实
2015-02-20