2024-04-09
😉呢期忙到爆,放假可以做返自己野,即兴约好男朋友食个泰国野,见佢既食物都几正,我地间中都会试其他唔同既野,唔会净系食几款咁闷,呢间泰😚系我最近食过,味道同质素都好好既。好惊喜:♥️椰汁海鲜汤我地一齐饮既,呢个汤好大兜,比到我地都有阵阵既椰香,椰汁好香有一份椰汁既甜味,仲夹住海鲜既味道,里面都放著好多海鲜,好食同埋好饮好惊喜: ♥️鲜虾柚子沙律我地每人都择了几款小菜,见到鲜虾柚子沙律几特别,柚子味好清甜,鲜虾既鲜味都有,加上沙律菜咁食,好清新又有清香好惊喜: ♥️泰式生虾刺身来得食泰国野,当然唔少得要食泰国既招牌生虾,放得好整齐,生虾好好食,酸味加辣味,口感同味道一样有好惊喜: ♥️炭烧猪颈肉好香,好有炭烧既味道,仲有好多猪颈肉,都好好食,因为有埋其他酱料一齐,好好食,猪颈肉好有味道 👅
好惊喜:♥️椰汁海鲜汤
我地一齐饮既,呢个汤好大兜,比到我地都有阵阵既椰香,椰汁好香有一份椰汁既甜味,仲夹住海鲜既味道,里面都放著好多海鲜,好食同埋好饮 好惊喜: ♥️鲜虾柚子沙律
我地每人都择了几款小菜,见到鲜虾柚子沙律几特别,柚子味好清甜,鲜虾既鲜味都有,加上沙律菜咁食,好清新又有清香 好惊喜: ♥️泰式生虾 刺身
来得食泰国野,当然唔少得要食泰国既招牌生虾,放得好整齐,生虾好好食,酸味加辣味,口感同味道一样有 好惊喜: ♥️炭烧猪颈肉