2014-06-04 4314 浏览
其实一星期总有3,4日食salad做lunch。要不是自己落手整,就是买mana或者simplylife(open ki tchen)平时都买开78蚊既大沙律盒,份量通常都放得满满!但系今次只放左少于一半既份量!实在系食唔饱,十分呃钱! 因为喜好问题只选择左mixed green, 烤西兰花同香草长通粉。虽然选择左三种,但好应该因应比例加番点份量! 害我要在家里再煮食物,又令为我去买lunch的姐姐好不爽。味道方面依旧系keep到水准,最喜欢佢既西兰花,自己真系唔识整,所以要成日帮衬。不过今次份量少到好唔满足!希望下次会改善管理模式,一间大集团唔应该系每次份量不一!P.s. 点解美心啲食店成日都要改名?明明卖既野,用既纸盒都系一样。

2014-06-04
外卖自取