之前听朋友介绍粉岭有间好好味嘅西餐厅,但因为太远, 所以一直都冇入去试。难得今日入去,就梗系去试吓。可能因为系平日入去,所以餐厅唔算好多人。 我同朋友拣咗面向玻璃的卡位坐底,估唔到环境咁舒适。而且待应好好礼貌,未食野就已经对呢间餐厅留左咗好印象☺️☺️☺️因为唔系好肚饿嘅关系,所以我哋净系叫咗两样嘢食。美式烧猪仔骨配炸薯条,猪仔骨烧得非常惹味,肉质嫩滑juicy, 非常好味,食到完全停唔到口。仲有佢香煎吞拿鱼扒配薯蓉又系有惊喜,鱼扒有半生熟的质感,再配佢个酱又系好食到停唔到口。我最最最估唔到就系佢个薯蓉都整得咁好食,好香牛油味,而且好滑身,真系有入口即溶的感觉。呢间真系坚推介比朋友!

呢间真系坚推介比朋友!