2016-12-20 810 浏览
食完晚饭同朋友去食糖水倾下计,挂左阵队终于有得食,我地叫左三碗糖水share食,样样都可以试下!杨枝甘露单单睇卖相已经好唔错,食落去芒果甜甜地,有dd奶味,西柚肉有dd苦,不过整体还可以。但系食食下,食到一块异物,同朋友研究完觉得唔对路,叫个店员过黎睇下,问佢咩黎,佢话换过碗俾我...我好想问,如果我捞屎俾佢食,佢食左我再话换过碗俾佢得唔得?如果有小朋友唔知食左会点?我发誓以后都唔会再食!出名多人食又点?食左咩落肚都唔知!另外龙眼椰果冰既冰系龙眼味,龙眼味几甜,不过椰果既份量就偏小!面层有我好中意食既爽口珠,成个甜品都唔错~仲有个净汤圆配姜水,姜味重,唔食得辣既人未必食到,汤圆皮都偏厚。点都好,做饮食既卫生系好重要!希望佢地会正视!
点都好,做饮食既卫生系好重要!希望佢地会正视!