2022-09-06 72 浏览
今日放工经开乐富广场,试左十三少酸菜鱼。出名果然系有原因!价钱上非常合理之余食物质素上级。一定会再嚟!我同朋友点左个套餐。酸菜鱼少辣首先,个汤底系用鲜鱼熬制,有多种香料嘅香味,有好多材料,有香菇片,酸萝卜片,荀丝,莴笋片!鱼味又超鲜甜!饮到停唔到口。啲鱼好爽滑,完全冇泥味。个份量好大,我哋两个食完盘酸菜鱼已经饱咗。凉拌土豆丝少少香辣味,土豆丝好爽口,唔会太浓味,十分开胃。蒜香荷叶蟹饭啲蟹多膏到你唔信!有两只蟹!系咪难以致信。佢唔系用低质蟹,只蟹好新鲜,蟹肉好实,绝对唔系得个样,你唔亲身嚟试过真系唔会信😂荷叶饭质干爽,阵阵荷叶香味,加上蒜蓉香味冇得顶!黑糖糍粑甜品好特别!外脆内软!沾上黑糖,味觉同口感十足!呢间餐厅未到晚上七点已经坐满左人,你就知性价比极高!服务员态度都好好!必试食肆推介👍🏻👍🏻👍🏻

我同朋友点左个套餐。

酸菜鱼少辣

凉拌土豆丝
少少香辣味,土豆丝好爽口,唔会太浓味,十分开胃。

蒜香荷叶蟹饭
荷叶饭质干爽,阵阵荷叶香味,加上蒜蓉香味冇得顶!

黑糖糍粑
甜品好特别!外脆内软!沾上黑糖,味觉同口感十足!
2022-08-24